marți, 3 mai 2016

REVIEW: Too Faced "Born this way" foundation



Alohaaa!
Eh, a mai trecut o luna, s-a mai dus o sarbatoare...si a venit momentul unui review pe care il pregatesc de doua luni bune. Astazi o sa va vorbesc despre fondul de ten de la Too Faced "Born this way". Un fond de ten foarte laudat si slavit in sfera de beauty ce promite acoperire nedetectabila, radianta si perfecta. Oare?!...va invit sa descoperim impreuna 😀






AMBALAJ: nu pot sa zic decat ca fantastic! De la cutia in care vine (roz deschis si "cumintel" cu negru ce inspira totusi maturitate si mici accente de auriu care stilizeaza frumos totul), la sticluta fondului de ten (3 cuvinte: eleganta, solida si pompita :)) ). Imi place mult ca toata informatia de care ai nevoie este scrisa pe cutie, iar sticluta este pastrata simpla si eleganta.



FORMULA: ideala pentru tenurile mixte si grase din moment ce nu are ulei in compozitie. Ingrediente cheie care mi-au atras atentia sunt apa de cocos (pentru a hidrata delicat pielea), trandafirul alpin (pentru elasticitate si luminozitate) si acidul hialuronic (pentru un ten intinerit imediat).
In privinta consistentei pot spune ca este lejera, lichida, dar totusi cremoasa. Ce imi mai place la el este ca nu are foarte multe ingrediente hidratante, dar totusi nu scoate in evidenta zonele uscate ale fetei. Si pentru fetele care au tenul sensibil, acest fond de ten nu contine parfum, parabeni, iar alcoolul este pe lista ultimelor ingrediente.



APLICARE SI REZISTENTA: pe cutie scrie ca pentru o aplicare optima este recomandata punerea produsului in centrul fetei si apoi intinderea acestuia spre extremitati. Eu l-am aplicat oricum: si cu beauty blender-ul, dar si cu o pensula de buffing. Fondul de ten se intinde exemplar, iar o singura pompita de produs este foarte spornica si iti ajunge pentru toata fata.
Acoperire lui este medie spre mare ( poti sa adaugi inca un strat fara frica unei "fete de ceara curgatoare" :)) ). Nu incarca deloc fata si este aproape invizibil pe ten. Lasa un finish natural, nu scoate deloc porii in evidenta sau liniile fine...perfecto! :)
Rezistenta este si ea un subiect care ma incanta la acest fond de ten in sensul ca pe tenul meu mixt rezista in jur de 4-5 ore pana sa inceapa sa luceasca zona "T", dar rezolv repede totul cu servetele matifiante si un strat fin de pudra. Trebuie sa mentionez ca nu simt nevoia sa-l setez cu pudra decat in jurul nasului si pe frunte si mereu folosesc pudra translucida. Din pacate pentru zilele in care decid sa port acest fond de ten in combinatie cu o bluza alba...nu este rezistent la transfer. Totusi datorita glicerinei si siliconilor din compozitie (aceste ingrediente sunt renumite pentru ca sunt gasite mult in bazele pentru fata) adera foarte bine pe ten.

In concluzie imi place foarte mult acest fond de ten pentru ca este usor de purtat in fiecare zi si iti lasa un ten exemplar si o baza buna pentru viitorul machiaj. Chiar face ce promite si arata extrem de natural pe ten,oferind acoperire si o luminozitate aparte. Este fondul de ten la care apelez zilnic si cu siguranta o sa-l recumpar.



Singurul minus gasit acestui fond de ten este varietatea de nuante. In tara noastra sunt disponibile doar 8 nuante, iar cele deschise nu sunt tocmai "cele MAI deschise". Din fericire cei din Sephora iti pot da o monstra daca doresti si poti incerca fondul de ten acasa.

Cantitate: 30 ml;
Pret: 160 lei;
Disponibil in magazinele Sephora cat si pe site-urile de specialitate.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu